Actualitat

Disposem de 4 nous cotxes sencers per a la realització de pràctiques

Gràcies al Departament Escola-Empresa, disposem des de fa pocs dies de 4 vehicles sencers per a la realització de les pràctiques del cicle de grau mitjà de Carrosseria i del curs FOAP de Pintura de Vehicles.

El cicle de Carrosseria o el curs de formació Pintura de Vehicles, com és de suposar, tenen l'objectiu d'ensenyar als alumnes a tractar les carrosseries dels vehicles; però per a això calen vehicles. No sempre és fàcil trobar empreses  o particulars que cedeixin o acordin convenis amb l'escola per donar parts de cotxe o de moto, i encara menys vehicles sencers per a finalitats didàctiques. Per aquest motiu, és una gran notícia que a l'hangar de Carrosseria hi hagi aparcats 4 nous vehicles sencers.

P1140734 retoc (Custom)Aquests nous vehicles permetran als alumnes treballar d'una manera real, pràctica i competencial els processos de reparació, preparació, condicionament i pintura dels vehicles. Una experiència formativa imprescindible per poder garantir la qualitat en els nostres futurs treballadors.