Actualitat

FP – Els alumnes de 1r d’Automatismes i Robòtica Industrial exploren les entranyes dels sistemes hidràulics

Els robots industrials tot sovint funcionen amb mecanismes hidràulics. Confiaríeu en un tècnic que no coneix al detall com estan fets i com funcionen? Per aquesta experiència llefiscosa i divertida estan passant tots els alumnes de Grau Superior d'Automatismes i Robòtica Industrial!

Durant aquest, dins del mòdul d'Automatismes Cablejats, els alumnes de 1r de Grau Superior d'Automatismes i Robòtica Industrial estan realitzant diverses pràctiques. Entre aquestes, en destaca una que els comporta venir a punt per embrutar-se de valent amb l'oli dels circuits hidràulics. Uns circuits reals amb tots els components d'indústria que han de desmuntar, buidar, omplir, collar de nou, comprovar, validar… Aquí ens teniu, amb les mans a la massa.

image1-copia-1024x768

image2-copia-1024x768

image3-copia-1024x697

image4-copia-1024x706