El 31 de maig es va celebrar la tradicional baixada de karts. Els guanyadors d’enguany han estat Xavier Montalvo, Àlex Gracia, Alejandro Martín i David Rivas. Enhorabona!

L’alumnat del Grau Mitjà de Carrosseria ja ens té acostumats a la celebració de la baixada de KARTS. Fa cinc anys que els nois i noies d’aquest grau posen en pràctica els aprenentatges de carrosseria en aquest projecte que encisa tant als mateixos alumnes que el fan, com a la resta de l’escola que, cada any, espera impacient en un revolt del pati per veure baixar els petits vehicles.

Durant el curs, l’alumnat treballa per equips per seguir tots els processos de creació d’un kart des de zero: tallar els materials (eixos, passamans, barnilles, planxa…), soldar-los, pintar-los, decorar-los amb elements aerogràfics i vinils. Construeixen el kart a poc a poc, a mesura que avancen en la matèria de les diferents unitats formatives. Aquesta metodologia de treball que fan servir als tallers d’FP s’anomena Aprenentatge Basat en Problemes (ABP). 

Però el millor moment per a l’alumnat és quan arriba l’hora de provar el funcionament dels vehicles que ells mateixos han construït. Els karts (sense motor) desfilen un a un entremig de crits i ovacions dels seus companys per una baixada del pati de l’escola. El kart que aconsegueix fer la baixada en el menor temps és el guanyador.

En aquesta cinquena edició l’equip guanyador va ser el Grup 2, format per Xavier Montalvo, Àlex Gracia, Alejandro Martín i David Rivas. Enhorabona a l’equip guanyador i a la resta de participants!