Actualitat

3a baixada de karts de l’alumnat de Carrosseria

El curs passat, a causa de la covid, no va ser possible veure rodar a tota velocitat els karts del projetcte ABP de Carrosseria; però enguany sí! I l’equip format per Gerard Soriano, Marc Giráldez, Biel Constaní, Izan Arias i Júlia Briansó han estat proclamats guanyadors! ENHORABONA!


El Projecte ABP dels Karts consisteix en una activitat pràctica per equips que l’alumnat del cicle formatiu de Grau Mitjà de Carrosseria du a terme durant pràcticament tot el curs. Cada grup ha de dissenyar i crear un kart, seguint uns paràmetres (mesures, materials, acabats), determinats.

El procés d’elaboració del kart implica posar en pràctica quasi totes les tècniques apreses durant el cicle: tallar els materials (eixos, passamans, barnilles, planxa…), soldar-los, pintar-los, decorar-los amb elements aerogràfics i vinils. Una feina de mesos que, avui, culmina amb una cursa: la 3a baixada de Karts.

Aquest moment tan esperat, consisteix a llançar rampa avall cada un dels karts, en diverses rondes, de manera que el kart que aconsegueixi sumar el cronòmetre més baix, s’endú la victòria.

Enguany, s’ha proclamat guanyadors l’equip format per Gerard Soriano, Marc Giráldez, Biel Constaní, Izan Arias i Júlia Briansó.

Gràcies a tots els qui ho heu fet possible i, especialment, enhorabona als guanyadors!

Vídeo complet de la 3a baixada de Karts de #Carrosseria

tots els karts!