Actualitat

Avui és el dia internacional de la dona!

Mentre hi hagi desigualat entre homes i dones a l’hora d’accedir a un càrrec, a l’hora d’ocupar-se d’unes tasques, a l’hora de passejar amb tranquil·litat pel carrer, a l’hora de cobrar… caldrà seguir reivindicant-nos, no només el 8 de març sinó cada dia de l’any.


Si hi ha un dia de la dona, és perquè davant dels greuges que hi ha hagut històricament i que hi ha encara al nostre país i arreu del món envers les dones, es fa necessari reivindicar una igualtat d’oportunitats, de drets, de moviments, que encara no existeix entre homes i dones. I aquesta igualtat no és una lluita de les dones contra els homes, no, tots #SomCorresposables.

Per això, en totes les etapes de Salesians Sant Vicenç dels Horts, avui es duen a terme activitats especials per educar-nos a detectar aquells comentaris, aquelles actituds, aquells comportaments culturals que, per inèrcia, situen les dones en un segon terme, en una posició d’inferioritat. Ens cal veure les coses #ambLaNostramirada, és a dir, un uns ulls nous que no passin per alt cap injustícia.

Aquí en teniu alguns exemples:

Anirem penjant aquí les fotografies que anem recopilant: