Actualitat

FEAC 2 – “Troba’t amb l’escola”: què hi ha darrera el nom Salesians Sant Vicenç dels Horts?

Coneixeu la nostra escola? Segur que les dades bàsiques sí: sabeu on és, quines són les seves instal·lacions. Fins i tot ja hauràs parlat amb el tutor/a del teu fill/a o amb algun membre de l’equip directiu. Però vols saber què hi ha realment darrera de totes aquestes persones i d'aquestes parets?

Si vols conèixer una persona una mica en profunditat no és suficient saber les seves dades generals o seguir-les a les xarxes socials. El mateix succeeix amb l'escola dels teus fills. I de la mateixa manera que en les relacions personals cal el cara a cara, per conèixer bé una escola el millor és tractar de tu a tu amb les persones que hi treballen i les famílies que hi porten els fills i filles.

Et ve de gust escoltar el testimoni d’alguns professors/es i pares/mares que et parlin des de la seva pròpia experiència?

El proper dimecres 15 de novembre a les 19h tindràs l’oportunitat d’escoltar el testimoni vivencial de persones concretes que ajuden a construir l’escola. L’escola on els teus fiills/alumnes hi passen bona part del seu temps en aquests anys de creixement i aprenentatge. 

Vine, t’hi esperem. Coneix l’escola des d’una perspectiva que mai no has vist.

INSCRIU-TE A LA SESSIÓ!