Actualitat

“PARKA: NOVA CIVILITZACIÓ” és el musical de 4t d’ESO que s’estrena el 20 de juny!

Com a projecte interdisciplinar, enguany els alumnes de 4t d'ESO han creat un musical a partir de les cançons originals de Nit de Sant Joan de Dagoll Dagom. L'obra s'estrena el 20 de juny a les 18,30h a l'Auditori de Salesians Sant Vicenç dels Horts.


Musical 4t d'ESO

El pes dels assajos és una d'aquelles coses que en general ningú s'imagina què suposen. Qui ho sap molt bé és l'Olga Claret, professora de música de l'escola que, aquest cop amb l'ajuda inexperta dels companys de Llengua Catalana, Educació Visual i Plàstica, Tecnologia i algun cop de mà de professors que estan disposat a tot, s'ha atrevit amb la preparació de les cançons i coreografies del musical Parka: nova civilització.

Qui també sap el sacrifici que comporta preparar un espectacle d'aquestes característiques són, evidentment, els alumnes de 4t d'ESO de l'específica de Música, que aquests dies calurosos amb què el juny ens apreta, estan suant de valent preparant l'estrena que es durà a terme dimarts 20 de juny!

Musical 4t d'ESOMusical 4t d'ESO

El musical Parka: nova civilització ha nascut com un projecte interdisciplinar que, no sense dificultat per falta de pràctica en aquestes coses, posava a treballar, per una banda els alumnes de Música amb les cançons originals del musical La Nit de Sant Joan de Dagoll Dagom; i per l'altra, els alumnes de Llengua Catalana amb el guió original que uneix i donen sentit als números muiscals.

Donem les gràcies des d'aquí especialment als alumnes que voluntàriament s'hi han abocat, a Música, Llengua Catalana, Visual i Plàstica i Tecnologia, així com a algunes professores i la seva habilitat. Desitgem que gaudiu de l'espectacle!