Actualitat

1r d’ESO – “Som la clau” informa!

Des del projecte interdisciplinari Som la Clau, els alumnes de 1r d'ESO seguim ideant i realitzant accions de millora a la nostra escola: fer un sostre per al galliner, pintar les reixes de l'hort, arreglar l'escales d’accés a l’hivernacle…

Un sostre per al galliner 

Aquest equip està fent un sostre pel galliner, l'objectiu és posar un plàstic per evitar que es mullin les gallines quan fa mal temps i que aquestes estiguin més protegides del fred de l’hivern.


Pintem les tanques que hi ha al'hort

L’objectiu d’aquest equip és pintar les reixes que hi ha a l'hort de color blanc per donar-les un color més viu i agradable. Al llarg d'aquests dies veureu que aquestes ja van canviant de color, estigueu atents!

Arreglem l'escala d'accés a l'hivernacle  

Arreglar l’escala d’accés a l’hivernacle que hi ha a l'hort és un altre dels projectes que s'està realitzant en aquesta zona. Aquest equip vol arreglar l'escala que van fer de sorra per poder accedir de l'hort a l'hivernacle, posant uns taulons de fusta per fer-les més resistents i duradores.

Pintem la paret de l'hort

Aquest equip, pintarà la paret de l'hort, per fer-ne un mural original i bonic que pugui donar molta vida a l’hort. Així tothom el podrà veure.

Manteniment setmanal

D'això s'ocupen els nostres companys que estan duent a terme les tasques de manteniment setmanal de l'hort; arrenquen les males herbes, reguen les plantes, en definitiva tenen cura dels nostres productes ecològics.

Equip de premsa de Som la clau informant des de Salesians Sant Vicenç dels Horts