Actualitat

Finalistes del concurs INNOLAB!!!

Els alumnes de Dual de 2n d'Activitats Comercials que estan realitzant el projecte "Dinamitzar i Fidelitzar el comerç de Sant Vicenç entre els joves" per a la Unió de Botiguers, ha estat escollit finalista del concurs INNOLAB que organitza Innobaix.

Innolab

La bona feina sempre té recompensa, i de vegades també té premis. De moment, els alumnes de 2n del cicle formatiu de Grau Mitjà d'Activitats Comercials que estan cursant la modalitat d'FP dual, han aconseguit fer arribar el seu projecte a "l'acceleradora" del concurs Innolab, és a dir que en són finalistes!

En aquesta fase, els dies 18, 19 i 21 d'abril al centre Citilab, els projectes preseleccionats hauran de treballar en equip la idea de negoci, el marketing i com defensar el seu projecte en públic. Finalment caldrà presentar tot l'informe el dia 7 de maig, i el dia 9 es publicaran els guanyadors. L'any passat el premi va ser un viatge pels dos primers equips!

I quin és el projecte que ha aconseguit entrar a l'acceleradora del concirs Innolab? Es diu "Autocine BCN Drive".

Esperem que tinguin sort i aquests alumnes li segueixin posant tantes ganes com fins ara!

Aquí teniu l'entrevista que Radio Sant Vicenç dels Horts els va fer en motiu d'una reunió amb la Unió de Botiguers i l'Ajuntament al mes de febrer, en què expliquen detalladament com va sorgir la idea de l'AUTOCINE i en què consisteix.