Actualitat

FOAP – Últims dies per inscriure’s al curs ocupacional gratuït Pintura de Vehicles

Si no tens feina i vols actualitzar la teva formació; si el teu ram és l'automoció, o vols complementar les teves competències professionals, inscriu-t'hi. Curs 100% subvencionat i amb pràctiques en empresa garantides.

FOAP-pintura-de-vehicles-1516-1024x658

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), juntament amb el Fons Social Europeu, subvencionen 100% per a tothom qui tingui el graduat escolar, hagi aprovat la prova d'accés a Grau Mitjà o tingui un títol PFI (o PQPI), el curs ocupacional Printura de Vehicles (certificat de professionalitat TMVL0509). Un curs que, a Salesians Sant Vicenç, a més a més, et permetrà introduir-te en l'areografia, l'elaboració de vinils i la transformació de vehicles. I que t'assegura la realització de pràctiques en empreses del sector.

En el marc del Programa FOAP (Formació d'Oferta en Àrees Prioritàries), que té com a finalitat oferir a les persones treballadores, prioritàriament a les que es troben en situació de desocupació, una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral tant de grans empreses com PIME's, el departament ESCOLA EMPRESA de Salesians Sant Vicenç ofereix:

(CLICA PER VEURE EL PDF)

foap-preview

Per a més informació o per a formalitzar inscripció contacteu amb SECRETARIA: