Actualitat

FEAC: cal tenir deures?

Quin sentit té aquesta feina a casa? Com potenciem l'autonomia de treball? Com els podem acompanyar des de casa? Amb aquesta qüestió sobre la taula avui comença la FEAC a les 19h a Salesians Sant Vicenç dels Horts.

Deures

Els deures estan sent un tema de debat en els mitjans de comunicació del nostre entorn i de preocupació en les associacions de pares i mares. En tot cas, famílies i escoles han obert un procés de reflexió: quin sentit té aquesta feina a casa? Com potenciem l'autonomia de treball? Com els podem acompanyar des de casa?

Segur que com a famílies i nosaltres com escola, hi ha molts elements que podrem compartir. Us hi esperem en l'espai FEAC (Família Escola Acció Compartida) que hem pensat per a tal fi el proper dimecres 26 d'octubre a les 19h!

Família Escola Acció Compartida