Actualitat

Les Jornades Professionals i Tecnològiques 2016 a Salesians Sant Vicenç dels Horts

Al llarg dels mesos de febrer, març i abril, els nostres alumnes d'FP han participat en les Jornades Professionals i Tecnològiques: un conjunt d'activitats de caràcter especial en què es posa en relació significativa l'ESCOLA amb l'EMPRESA i EL MÓN LABORAL

20160318_113506

Si hi ha un moment "fort" de l'any per als nostres estudants d'FP aquest és el de les Jornades Professionals i Tecnològiques. Unes jornades que integren les diferents Escoles Salesianes de Catalunya, Monzón i l’Escola Universitària Salesians de Sarrià (EUSS) i que, enguany, se'n celebra la XIVa edició

Durant els mesos de febrer a abril, els alumnes realitzen activitats de caràcter especial (visites tècniques, fires, sortides, tallers…) vinculades als mòduls de cada cicle formatiu. Així, per exemple, els alumnes dels graus administratius i de comerç han realitzat diverses sortides, com la dels magatzems logístics d'Almirall S.A. o TMB, la sortida al Parlament de Catalunya i a la Borsa, la Fira d'Empreses Simulades, el taller d'emprenedoria CaixaLab. Els alumnes de Carrosseria han rebut als germans PLATA S.A. que els han fet masterclass pintura de llantes, VINILS APA un taller de vinils, i han visitat l'empresa BERGADANA de modificació de carrosseries. Els alumnes dels graus mitjà i superior d'electricitat i robòtica han tingut ocasió de fer xerrades sobre l'internet de les coses (Shneider), visió artificial (INFAIMÓN), pneumàtica industrial (FESTO), ITC (Televés), automatització industrial (SIEMENS), mecanitzats (Gestamp, Ciments Molins S.A) i no acabaríem. 

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jor

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Jornades Professionals i Tecnològiques

Fins i tot va venir l'R2D2, l'androide de Star Wars! 

Sumem-hi també les taules rodones que ens han ofert diversos professionals gràcies a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts "l'aventura del mon laboral" i el taller de l'Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.


L'aventura del món laboral

Un programa atapeït que té per objectiu posar en relació l'ESCOLA amb l'EMPRESA I EL MÓN LABORAL i que es va cloure en un acte oficial a l'escola salesiana de Badalona el 14 d'abril. En aquest acte es va premiar la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts per la seva implicació amb l'FP al nostre municipi. 

Jornades Professionals i Tecnològiques

Des d'aquesta publicació agraïm a totes les empreses i entitats que d'una manera o altra ens han obert les portes o han acceptat venir per apropar la realitat professional i tecnològica als nostres alumnes. GRÀCIES!

Aquí podeu veure'n totes les fotos.