Durant els propers mesos, l’alumnat de Formació Professional participarà en l’onzena edició de les Jornades Professionals i Tecnològiques.

Ja han engegat les XI Jornades Professionals i Tecnològiques a Formació Professional. Durant els mesos de febrer i març, l’alumnat de Grau Mitjà, Grau Superior i PFI participarà en l’onzena edició de les #JornadesProfTec, que integren una extensa programació d’activitats i dinàmiques formatives per a tots els grups de Cicles Formatius.

El principal objectiu d’aquestes jornades és posar en valor la interrelació que s’estableix entre l’escola, les empreses i el món laboral. Aquesta mena d’iniciatives serveixen per apropar els nois i noies de les diferents modalitats de CF a la realitat empresarial, enllaçant els coneixements de l’aula amb la tecnologia i les metodologies de treball de les empreses del seu sector.

Aquestes són algunes de les activitats que es realitzaran durant les pròximes setmanes:

  • Visites tècniques a empreses i entitats
  •  Xerrades de professionals del sector
  • Participació en fires
  • Tallers pràctics

Els grups ja han pogut realitzar algunes de les activitats programades per aquesta edició. És el cas del CF de Carrosseria, que ha dut a terme un taller de vinils i pintura o el del CF d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, que ha pogut gaudir d’un parell de formacions amb les empreses Televes i Edison Next.

Al CFS d’Automatització i Robòtica Industrial van rebre la visita de l’exalumne Adrià Pastor, professional experimentat en el sector dels AGV. A primer i segon de Mecanització també han començat els tallers de formació. El grup de primer ha fet una visita tècnica a les instal·lacions de l’empresa TEMSA i s’ha format en impressió 3D amb un taller impartit pel professorat del cicle formatiu. Per la seva banda, els de segon van fer una pràctica d’iniciació als vinils.

Quant als cicles del Departament Administratiu, han fet diverses visites a empreses i fàbriques de proximitat. N’és un exemple la visita que va dur a terme el grup de segon d’Administració i Finances al Coworking del Centre d’empreses Sant Vicenç dels Horts o la visita al Bon Àrea Guissona de primer d’Activitats Comercials I Primer de Gestió Administrativa. Una altra de les activitats destacades d’aquest departament ha estat la xerrada sobre selecció de personal que va impartir l’exalumna del nostre centre Judit Carrasco.

Volem agrair la col·laboració a totes les empreses, entitats i professionals que, un any més, participen en aquestes jornades.

Bones jornades a tot l’alumnat i professorat!