L’alumnat de 3r d’ESO emprèn una acció solidària amb la Fundació Magone.

Fa unes setmanes que l’alumnat de 3r d’ESO va iniciar la unitat “Detector d’injustícies”, emmarcada dins del Projecte COR. Un dels principals exercicis d’aquesta unitat consisteix a conèixer en profunditat la Fundació Magone.

Aquesta fundació ofereix a infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat les eines necessàries per facilitar el seu creixement personal i l’exercici de la seva ciutadania. Alguns exemples dels seus projectes socials són: la unitat d’escolarització compartida, el centre obert o l’aula d’estudi.

El passat mes de gener, quatre joves testimonis de la fundació van assistir a l’escola per explicar les seves experiències de vida al grup de 3r. A partir d’aquests testimonis, l’alumnat va iniciar una campanya de recollida de fons per col·laborar econòmicament amb algun dels projectes de l’entitat.