Els nois i noies de primer d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques tornen a fer de patges reials per l’escola IRIS!

El dimecres 7 de febrer, l’alumnat de 1r del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques va anar a l’Escola Iris per lliurar els regals de reis d’enguany. Aquest és un projecte de llarga tradició a l’escola que s’encabeix dins de l’eix tutorial i pastoral de Justícia i Solidaritat. Gràcies a aquest eix de treball, s’estableix una relació entre l’alumnat dels Salesians i de l’escola Iris que s’allarga durant tot el curs i que enriqueix a tots els que hi participen.

Després d’una primera visita del nostre alumnat a l’escola IRIS, que els va servir per conèixer les instal·lacions, els estudiants i les característiques que han de tenir les joguines que necessiten al centre, els nois i noies del GM van engegar una campanya econòmica per comprar algunes de les joguines que els havien demanat. Aquestes joguines passaran ara per les mans de l’alumnat de 2n de CFME, que seran els encarregats d’adaptar-les a les necessitats dels nois i noies del centre IRIS.

Aquesta és una relació molt positiva que beneficia l’alumnat dels dos centres. D’una banda, a nosaltres ens serveix per a conèixer i empatitzar amb la realitat de les persones amb diversitat funcional. D’altra banda, l’alumnat d’IRIS rep nous recursos materials, pedagògics i sensorials adaptats a les seves necessitats.