El 31 de gener és Sant Joan Bosco, el patró i fundador de la Congregació Salesiana i l’Associació de Maria Auxiliadora. Enguany, la festa ve marcada per la celebració del 200 aniversari del somni dels 9 anys de Don Bosco.

Don Bosco (1815-1888) és la gran festivitat de la familia Salesiana. Cada any, durant la setmana del 31 de gener, els estudiants i docents de l’ESO, Batxillerat i FP celebren i commemoren la figura del patró i fundador de l’escola amb activitats especials.

Durant la jornada de dijous, l’alumnat de l’ESO va realitzar dinàmiques per conèixer millor la història de Don Bosco. És el cas del grup de primer d’ESO, que va anar a la parròquia de Sant Antoni de Pàdua on, a partir d’un joc de pistes, va aprofundir en els valors i la vida de Sant Joan Bosco.

A més, la mateixa tarda, tots els grups de l’etapa d’ESO es van reunir al pati de l’escola per fer una gran celebració conjunta. Bingo, karaoke, treballs manuals, tallers de pintura… Tot això i molt més va ser el que van compartir els alumnes i docents de l’escola durant aquella jornada. Però, no creieu que divendres l’escola va tornar a la normalitat! L’alumnat d’ESO va sortir de l’escola per continuar celebrant Don Bosco a llocs com el salting.

Com ja és tradició, batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà va celebrar Don Bosco amb campionats esportius (futbol, bàsquet, tenis taula…), que es van dur a terme durant les setmanes prèvies a la celebració de Don Bosco.

Finalment, el divendres dia 2 va ser el torn de celebrar per l’alumnat de postobligatòria, que es va reunir al pati de l’escola per gaudir de la calçotada anual de Don Bosco.

Continuem somiant com ho va fer Don Bosco!