L’alumnat de primer any del Grau Mitjà de Carrosseria torna a participar en el programa de formació dual que ofereix Volkswagen.

Ja fa anys que l’alumnat de primer curs del Grau Mitjà de Carrosseria participa en el Programa Talentia que impulsa el grup automobilístic Volkswagen. El passat 29 de gener, va engegar una nova edició del programa i el responsable de Talentia es va connectar per videoconferència amb el nostre alumnat per explicar el funcionament del pla de formació que ofereixen.

Aquest programa ofereix a set estudiants l’oportunitat de cursar la formació dual de carrosseria en els tallers de Volkswagen del Baix Llobregat a partir del mes de juny.

Com funciona el procés de selecció?

L’alumnat que estigui interessat a participar en el programa ha de fer una formació en línia sobre la història i els aspectes tècnics del grup Volkswagen. Els alumnes que superin satisfactòriament aquesta formació començaran les pràctiques FP dual en els seus tallers al juny 2024. 

L’alumnat de l’escola que va entrar en aquest programa l’any passat realitzarà una estada de tres dies al centre de formació de VW de Madrid per realitzar una formació en bancades.