El projecte Shop Secondhand guanya el primer premi a la millor idea innovadora de la 17a edició del Dia de l’Emprenedor i l’Emprenedora, celebrada el passat 30 de novembre.

Un cop més, l’escola ha participat en el Dia de l’Emprenedor i l’Emprenedora de la Vall Baixa. Enguany, la Gisela Portolés, l’Aleix Esteve i l’Andrea Garcia, tres alumnes del Grau Mitjà d’Activitats Comercials, han guanyat el primer premi (1000€) a la millor idea innovadora amb Shop Secondhand

Shop Secondhand és un projecte de negoci sostenible que proposa un nou model de reutilització de la roba de segona mà per reduir la contaminació i la producció de CO₂. 

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc del programa Emprèn Cat, es va celebrar a l’Institut Bernat el Ferrer de Molins de Rei i va comptar amb la participació de més de 200 persones, entre l’alumnat i el professorat de sis instituts del Baix Llobregat. 

Durant tota la jornada, els i les estudiants dels diferents centres educatius van presentar les seves idees innovadores i d’emprenedoria. A banda del concurs d’idees innovadores, també es celebrar el concurs d’emprenedoria. 

Enhorabona pel premi i pel vostre esforç!