El passat dimarts 28, l’alumnat de batxillerat i del Projecte Leonardo va visitar les exposicions del Centre de Cultura Contemporània (CCCB) de Barcelona.

L’alumnat de batxillerat i del Projecte Leonardo va visitar les exposicions del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el passat dimarts 28. Els dos grups van tenir l’oportunitat de veure la mostra internacional de fotoperiodisme World Press Photo 2023, que reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores del concurs World Press Photo 2023 i l’exposició IA: Intel·ligència artificial, que tracta sobre la història, el funcionament, les possibilitats creatives i els reptes ètics i legislatius de la intel·ligència artificial.

Els nois i noies de batxillerat van gaudir d’un recorregut guiat a través de la mostra de World Press Photo 2023 en el qual els van explicar tots els detalls de les fotografies més impactants de la mostra, així com de les problemàtiques socials que retraten.

Per la seva banda, els membres del Projecte Leonardo, que van ser convidats al CCCB com a participants del projecte de divulgació científica NeuroArt de la Universitat de Barcelona (UB), van fer una visita més participativa. Els alumnes van haver de realitzar una sèrie d’exercicis que els va ajudar a reflexionar de manera crítica i autònoma sobre totes les fotografies exposades.

Finalment, els Leonardo també van visitar la Facultat de Filosofia, Geografia i Història i la biblioteca de l’edifici central de la UB.