Engeguem un curs més el projecte de col·laboració amb l’Escola IRIS! El grup de 1r del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques visirta l’escola IRIS per posar en marxa el projecte Encenent il·lusions.

La relació d’apadrinament entre el centre d’educació especial Escola Iris i els Salesians ve de lluny. Són molts els projectes de col·laboració i de voluntariat que els alumnes de l’escola han realitzat amb aquest centre. Una de les iniciatives més destacades, resultat de l’estreta relació entre les dues institucions, és el projecte Encenent il·lusions. Ja fa vuit anys que l’alumnat del Cicle Formatiu d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques realitza aquest projecte de col·laboració que consisteix a adaptar i reparar joguines i petits electrodomèstics per fer-los accessibles a tots els alumnes de l’Escola Iris.

El passat dimecres 22, el grup de 1r del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctriques va visitar les instal·lacions de l’escola IRIS per encetar aquesta iniciativa que pretén sensibilitzar els alumnes sobre la diversitat funcional a l’hora que treballar els valors de la justícia i la solidaritat. Aquesta primera visita va servir a l’alumnat per conèixer l’escola amb profunditat i prendre consciència de la tasca educativa que fa IRIS. Els nois i noies van poder veure la sala multisensorial de l’escola, equipada amb tecnologies elèctriques.

Tot plegat s’encabeix en l’eix tutorial de dignitat humana i solidaritat. Al finalitzar l’activitat els alumnes van fer una valoració altament positiva de l’experiència.