El passat 31 de maig, els alumnes d’ESO que han optat per cursar el Batxillerat Dual van realitzar un dinar de comiat a l’escola com a tancament del curs i per celebrar l’esforç i dedicació d’aquests darrers mesos.

Aquesta possibilitat de treure’s alhora el batxillerat americà i l’espanyol és una opció per a la qual Salesians dels Horts a través d’Academica International Studies vol seguir apostant a fi de seguir oferint als alumnes l’oportunitat d’obrir-se el màxim de possibilitats de futur possibles en marc d‘escola plurilingüe que som.

Tot i que estar cursant en paral·lel aquestes dues titulacions és força compromès i exigent, el Ferran, el Marc, l’Héctor, l’Ivan, l’Oriol, l’Alex, l’Enhui, el Xavier, l’Ivan, el Leo i l’Adriana. n’estan molt satisfets i estan aprenent molt.

 
Ànims, doncs, per seguir aquest itinerari! And have a good holiday!!