Aquesta setmana a 4t d’ESO hem començat una campanya per ajudar a la Mireia López, una exalumna de l’escola, a finançar un projecte de voluntariat que durà a terme aquest estiu a Uganda. Ha visitat l’escola per tal d’explicar-li la seva campanya directament a l’alumnat.

La Mireia, infermera de formació, i una companya de professió aquest estiu han decidit marxar a fer un voluntariat al país africà amb Cooperating Volunteers. A l’hora de pensar en possibles patrocinadors, la Mireia ha pensat en la nostra escola per generar sensibilitat al voltant de la situació sanitària del país, la realitat que viuen les dones i com funciona la cooperació internacional, així com explicar la seva experiència en les campanyes de solidaritat quan era alumna a l’escola. 
 
A més a més, ha presentat la campanya de mecenatge per comprar material sanitari i poder vetllar per un dels Drets Humans fonamental, la salut. Al llarg d’aquest dies l’alumnat de 4t d’ESO i pròximament el de 1r de batxillerat podran aportar el seu granet de sorra al projecte.
Per saber-ne més, podeu veure com evoluciona la recaptació i fer nous donatius, a la pàgina que han creat a Instagram amb el nom de @enferme.ritas. Gràcies Mireia per apropar-nos el vostre projecte i pensar en nosaltres com a possibles col·laboradors!