El passat divendres 12 de maig el professor de Formació Professional Feli Alcario va assistir a la inauguració de la nova seu internacional de Yaskawa. Allà va tenir l’oportunitat de parlar i trobar-se amb alumnes i exalumnes que, gràcies al seu pas per l’escola, hi estan treballant.

Yaskawa Ibérica, empresa amb la que col·laborem des de l’escola a través dels cicles de Formació Professional, va inaugurar el passat divendres 12 de maig la seva nova seu internacional a la Península Ibèrica en un acte institucional celebrat a les noves instal·lacions a Viladecans. El Feli Alcario va tenir l’oportunitat d’assistir a aquest acte i retrobar-se amb antics alumnes de l’escola que, gràcies al seu pas pel centre, ara hi estan treballant. Parlem dels exalumnesJonathan Lázaro, Pau Marcer, Oscar Manzano i Oscar García, i de l’alumne que hi està cursant les pràctiques Daniel Muñoz.

Yaskawa és una empresa tecnològica pionera en el disseny, fabricació i desenvolupament de solucions de robòtica i automatització industrial amb una trajectòria de més de 30 anys a la Península Ibèrica. Enguany, en ple auge del sector de l’automatització i en resposta als seus objectius de creixement per als propers anys, l’empresa ha apostat per posar en marxa un pla estratègic que passa per ampliar la seva presència a Espanya amb aquesta nova seu.

Des de l’escola i, especialment, la Formació Professional, esperem poder seguir formant part d’aquest camí de l’alumnat i obrir-los les portes al món laboral.