Els alumnes de Grau Superior proven eines innovadores de simulació de soldadura i robots de manipulació de la mà de Seabery i Yaskawa

A l’escola apostem per la millor formació del nostre alumnat i per complementar-la a través d’eines i propostes innovadores que els proporcionin una millor preparació envers el seu futur i el món laboral. És per això que durant els passats 26 i 27 de gener la sala polivalent de l’escola es va capgirar per a convertir-se en un espai de proves on la classe del Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial va tenir l’oportunitat de fer pràctiques amb el material de les empreses Yaskawa i Seabery.

Soldamatic és un simulador de soldadura que funciona a través de realitat augmentada. Es tracta de l’única marca al món que utilitza aquesta tecnologia per a la formació dels soldadors. La màscara està dotada de càmeres d’alta definició que permeten detectar els marcadors sobre els que s’ha de treballar. D’aquesta manera els i les alumnes treballen en un entorn de simulació segur, sense gastar material i que és capaç de corregir la seva tècnica a l’instant. D’altra banda també van poder treballar amb els robots de manipulació Motoman de la casa Yaskawa.

 
Esperem que aquesta experiència hagi servit per enriquir la seva formació!