Des d’aquest dimarts, 8 de novembre, fins el pròxim divendres, 24 alumnes i 4 professors de l’escola Lycée Professionnel André Ampère de Vendôme comparteixen classes amb els alumnes de Grau Mitjà. Benvinguts a l’escola!

Al llarg d’aquestes dues setmanes, des d’aquest dimarts 8 de novembre fins el pròxim divendres 18, estem gaudint de la visita de 24 alumnes i 4 professors de l’escola Lycée Professionnel André Ampère de Vendôme (França). Són alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i de Grau Mitjà d’Activitats Comercials que, durant la seva estada, estan compartint classes amb els nostres alumnes d’aquests dos cicles. 

Es tracta d’una gran oportunitat per créixer tant personalment com acadèmicament i que puguin compartir els coneixements sobre finances, comptabilitat, recursos humans i aparadorisme dels alumnes d’ambdues escoles. Aquest projecte neix d’una visita que la Merche Rodríguez i el David Borruel, professors del centre, van fer a aquesta escola abans de l’esclat de la pandèmia.