Disset alumnes, que es van presentar a les proves oficials de Cambridge KET i PET, certifiquen el seu nivell d'anglès: un A1, nou A2, sis B1 i un B2. Certifica't tu també!

Des del seminari d'anglès, i seguint amb la línia de fer d'aquesta llengua una llengua habitual més de les nostres aules i passadissos, es segueix promovent la certificació de nivells oficials de la Universitat de Cambridge. A finals de curs passat, 17 alumnes van realitzar les proves oficials i s'han obtingut molt bons resultats!

Volem felicitar especialment Eva Arribas que han obtingut el B2, equivalent oficial del First Certificate!

RECORDA que l'esccola t'ofereix la possibilitat d'inscriure-us i preparar-vos per a la realització d'aquestes proves oficials i també t'ofereix una extraescolar d'anglès, en col·laboració amb l'acadàmia COMUNICATE. INFORMA-TE'N

university-of-cambridge