El passat dimecres alguns alumnes de 3r d’ESO van presentar als companys i companyes de segon la seva experiència als Mòduls d’Orientació Professional (MOP), on han pogut participar al llarg d’aquest curs i els han animat a participar al curs vinent.

Aquest projecte és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç amb els tres instituts del municipi que treballen entorn la motivació i vocació dels alumnes una vegada acabin l’ESO.

Els grups dels diferents instituts estan configurats per 12 alumnes del centre que, uns dies a la setmana, van fins les instal·lacions de la Fundació a fer diversos tallers on aprenen oficis que els puguin orientar per després escollir una professió un cop superin l’ESO. Alguns d’aquests tallers son cuina, entrenament personal, estètica, producció musical, serigrafia o fusteria, entre d’altres. 

 
La iniciativa l’organitza la Fundació Maria Auxiliadora, amb delegació a Sant Vicenç dels Horts, entitat amb la qual col·laborem en diversos projectes com ho són els MOP o el projecte Kausay.
En aquest vídeo podreu veure un resum de les activitats que es realitzen als tallers.
 
 
 
 
Moment del comiat dels MOP amb l’assistència de les educadores i la Patrícia Higueras, regidora d’educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.