Donem per finalitzat el projecte solidari d’enguany amb l’entrega de joguines educatives que han adaptat els alumnes de Formació Professional per l’alumnat amb mobilitat reduïda de l’Escola Iris.

El passat dimecres 24 de maig els alumnes de 2n del Grau Mitjà d’Instal·lacions Elèctricques van dur a l’Escola Iris algunes de les joguines educatives que han estat adaptant per a facilitar-ne l’ús a l’alumnat amb mobilitat reduïda.
 
En la visita es van trobar tots al menjador i van poder compartir una estona de conversa on els nostres alumnes van explicar les adaptacions i modificacions tècniques que havien fet i l’alumnat de l’Escola Iris ens va agrair la feina feta tot lliurant-nos una placa commemorativa. Vam acabar la jornada amb un piscolabis.
Amb això posem punt i final al Projecte Solidari d’enguany “Encenent il·lusions” que des de ja fa 8 anys estem realitzant entre l’Escola Iris i el Departament d’electricitat de l’escola.