El passat dijous 13 d’abril vam formar part del circuit del Bus de la FP, una iniciativa impulsada des del municipi per a donar a conèixer l’oferta formativa dels diferents cicles que s’ofereixen a Sant Vicenç dels Horts a l’alumnat del Baix Llobregat.

 

El Bus de la FP és un projecte de Sant Vicenç dels Horts per donar a conèixer la formació professional entre l’alumnat del Baix Llobregat. Aquest projecte va sorgir com a proposta dels centres de secundària del municipi per tal de facilitar la visita al màxim d’estudiants de l’entorn de la població i donar a conèixer les característiques de la formació professional i l’oferta de cicles formatius que existeixen.

Els centres participants d’enguany han estat Salesians Sant Vicenç dels Horts, INS Gabriela Mistral, INS Frederic Mompou, INS Pallejà, INS Vall d’Arús, INS Cervelló, INS Torrelles de Llobregat i  la Fundació Maria Auxiliadora. Des de l’escola estem molt contents de formar part d’aquesta iniciativa i creiem que és una molt bona oportunitat per a donar a conèixer la nostra oferta educativa, projectes i valors als joves de la comarca.