El passat 17 i 18 de novembre, Miguel Peinado i Jordi Piró van estar a Valdocco (Torino) en la XII trobada de responsables de mobilitats internacionals d’escoles salesianes de tot Europa.

El dia 17 i 18 de novembre es va celebrar a Valdocco (Torino) la XII trobada de responsable de mobilitats internacionals de les escoles salesianes de tot Europa. En aquesta edició, com a representants de Salesians Sant Vicenç dels Horts hi van ser presents Miguel Peinado i Jordi Piró, responsable de mobilitats i del departament Escola-Empresa de l’escola respectivament. Aquesta trobada, que va tenir lloc en el lloc on Sant Joan Bosco va iniciar el seu primer oratori, va permetre als participants de conèixer els diferents programes europeus de mobilitat que es poden dur a terme, compartir experiències i fer contactes entre escoles salesianes d’Europa. Enguany hi havia una petita representació de Palestina i del Marroc.
També se’ns va fer entregar d’un reconeixement per participar en el projecte STEP-UP Step Up Project – Step Up Project stepup-project.com que va finalitzar el 30 de setembre i on han participat escoles de Formació Professional i Universitats d’Alemanya, Lituània i Itàlia.