En aquest apartat de la pàgina web trobareu informació sobre el funcionament i posada en marxa dels vostres netbooks, així com altra informació d’interès.

Tutorials i notícies d’interès

Tens problemes amb el notebook?

Aquesta infografia us ajudarà a resoldre alguns dels problemes més freqüents en l’ús del netbook acadèmic, així com preveure situacions d’infecció de virus, avaries en l’equip o disminució de l’autonomia de la bateria.

INFOGRAFIA_v3_web

Recomanació a l’hora de comprar un netbook educatiu

Comprar un netbook per a ús en l’àmbit escolar és tot un repte. El mercat de la informàtica i l’electrònica és molt divers, sense parlar de la ràpida evolució dels productes i les seves característiques.

Des de Salesians Sant Vicenç dels Horts s’impulsa una compra conjunta d’equips a principi de curs per tal d’obtenir les prestacions necessàries i un millor servei post-venda a un preu més ajustat.

En el cas d’haver de renovar el netbook del vostre fill/a, us proposem dues opcions:

 

1. COMPRA D’UN EQUIP HOMOLOGAT PEL CENTRE:

L’empresa TECMAN és el nostre proveïdor oficial de netbooks i el servei tècnic que s’ocupa de les reparacions dins del període de garantia.

Podeu fer-los una comanda de netbook a través del següent enllaç:

 

2. Compra lliure

Adquiriu vosaltres mateixos un netbook a la vostra botiga o cadena de confiança. En aquest cas, us recomanem que compleixin les següents característiques:

recomancions-compra-netbook-academic

  • Mida i pes: és important que l’equip tingui unes dimensions adequades per tal de facilitar el transport i que ocupi un espai raonable a la taula de l’alumne.
  • Autonomia: és, sens dubte, una de les característiques més importants. L’equip nou hauria d’aguantar tota una jornada lectiva.
  • Rendiment: l’equip ha de tenir unes característiques mínimes per al correcte desenvolupament de les tasques acadèmiques.
  • Altres prestacions: l’equip ha de disposar d’unes característiques bàsiques, com ara disposar de Wifi, àudio integrat, càmara web, ports USB i sistema operatiu Windows actual.

L’escola posa a disposició dels alumnes l’eina “El clauer”, on poden consultar l’usuari i contrasenya de les diferents plataformes digitals (xarxa informàtica, correu, Moodle, llibres digitals…).

Reparació d’equips Lenovo 11e fora de garantia

La seguretat informàtica és cosa de tots

Com segurament haureu sentit recentment a les notícies, el passat divendres es va produir un atac massiu a milers d'empreses d'arreu del món amb un tipus de virus maliciós anomenat Ransomware.  COM FUNCIONA UN RANSOMWARE? El...

Reparació de netbooks espatllats

En aquesta pàgina trobareu la informació necessària per a que pugueu gestionar la reparació d'avaries d'un netbook acadèmic. D'entrada, cal diferenciar els equips segons si han estat adquirits a un distribuidor...

ACTUALITAT

L’ESO s’acomiada del curs 2023-2024. Bon estiu!

L’ESO s’acomiada del curs 2023-2024. Bon estiu!

Els grups de l'ESO diuen adeu al curs 2023-2024!A l'escola es respira olor d'estiu. L'alumnat ja comença a relaxar-se pensant en els mesos de vacances que venen. I és que, avui, és el darrer dia de...

Comencen les mobilitats Erasmus!

Comencen les mobilitats Erasmus!

La nostra cap d'estudis d'FP ha gaudit d'una estada formativa a Alemanya gràcies al programa d'Erasmus +. A la nostra escola l'arribada de l'estiu és el que marca l'inici de les mobilitats...