Les Pràctiques en Empresa o Mòdul de FCT (Formació en Centres de Treball) són un Mòdul obligatori a tots els cicles formatius que té com a objectiu el posar en pràctica tots els coneixements adquirits per l’alumne durant tot el curs en un Centre de Treball real, una empresa, amb la que es signa un conveni de col•laboració.

El mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) és un mòdul de l’itinerari formatiu de l’alumne de Cicles Formatius, basat en unes pràctiques professionals en un àmbit real de treball amb les següents finalitats:

  • Completar la formació laboral amb una experiència real en un lloc específic
  • Integrar dins del currículum de l’alumne accions orientades a facilitar la transició cap el món del treball
  • Possibilitar el coneixement de les tecnologies reals utilitzades per l’empresa

Aquestes finalitats només poden assolir-se amb la col•laboració d’empreses dels diferents sectors sensibles a aquestes necessitats i disposades a ajudar en la formació dels professionals del futur.

Les pràctiques FCT són de caràcter obligatori i la seva durada depèn del Cicle Formatiu que es realitzi (entre 300 i 450 hores).

Salesians Sant Vicenç dels Horts a través del Departament Escola Empresa disposa en l’actualitat d’una àmplia cartera d’empreses per a la realització del mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT).

Per a més informació podeu contactar amb:
Departament Escola-Empresa
Salesians Sant Vicenç dels Horts

Carrer Rafael Casanova, 132
08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)
Telèfon: 93 656 20 58
Fax: 93 656 23 52
Correu electrònic: escola.empresa.santvicenc@salesians.cat
Pàgina web: https://santvicenc.salesians.cat/escola-empresa/

ACTUALITAT

3r d’ESO col·labora amb la Fundació Magone

3r d’ESO col·labora amb la Fundació Magone

L'alumnat de 3r d'ESO emprèn una acció solidària amb la Fundació Magone. Fa unes setmanes que l’alumnat de 3r d’ESO va iniciar la unitat “Detector d’injustícies”, emmarcada dins del Projecte COR. Un...

El nostre regal de reis per l’Escola Iris

El nostre regal de reis per l’Escola Iris

Els nois i noies de primer d'Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques tornen a fer de patges reials per l'escola IRIS! El dimecres 7 de febrer, l'alumnat de 1r del Grau Mitjà d’Instal·lacions...