Les Pràctiques en Empresa o Mòdul de FCT (Formació en Centres de Treball) són un Mòdul obligatori a tots els cicles formatius que té com a objectiu el posar en pràctica tots els coneixements adquirits per l’alumne durant tot el curs en un Centre de Treball real, una empresa, amb la que es signa un conveni de col•laboració.

El mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) és un mòdul de l’itinerari formatiu de l’alumne de Cicles Formatius, basat en unes pràctiques professionals en un àmbit real de treball amb les següents finalitats:

  • Completar la formació laboral amb una experiència real en un lloc específic
  • Integrar dins del currículum de l’alumne accions orientades a facilitar la transició cap el món del treball
  • Possibilitar el coneixement de les tecnologies reals utilitzades per l’empresa

Aquestes finalitats només poden assolir-se amb la col•laboració d’empreses dels diferents sectors sensibles a aquestes necessitats i disposades a ajudar en la formació dels professionals del futur.

Les pràctiques FCT són de caràcter obligatori i la seva durada depèn del Cicle Formatiu que es realitzi (entre 300 i 450 hores).

Salesians Sant Vicenç dels Horts a través del Departament Escola Empresa disposa en l’actualitat d’una àmplia cartera d’empreses per a la realització del mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT).

Per a més informació podeu contactar amb:
Departament Escola-Empresa
Salesians Sant Vicenç dels Horts

Carrer Rafael Casanova, 132
08620 Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)
Telèfon: 93 656 20 58
Fax: 93 656 23 52
Correu electrònic: escola.empresa.santvicenc@salesians.cat
Pàgina web: https://santvicenc.salesians.cat/escola-empresa/

ACTUALITAT

Aquest any tenim Un s9mni per a tu!

Aquest any tenim Un s9mni per a tu!

Enguany se celebren 200 anys del conegut somni que Sant Joan Bosco va tenir als 9 anys. En les seves Memorias del oratorio, Don Bosco en parla com un dels moments clau de la seva vida que van ser...

Estem de reformes! BON ESTIU!

Estem de reformes! BON ESTIU!

Durant aquests dies de juliol, a Salesians Sant Vicenç dels Horts ho estem preparant tot per a tu. L'equip de manteniment de l'escola s'ha posat mans a l'obra perquè, quan tornis al setembre, la...