Encenent il·lusions

Donem per finalitzat el projecte solidari d’enguany amb l’entrega de joguines educatives que han adaptat els alumnes de Formació Professional per l’alumnat amb mobilitat reduïda de l’Escola Iris.

Xerrada amb l’ONGD Bosco Global

El passat dilluns dia 15 de maig ens va oferir una xerrada la Begoña Simal, de l’àrea de cooperació al desenvolupament de l’ONGD salesiana Bosco Global, amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat sobre les dificultats d’accés a l’educació que tenen els i les joves de països empobrits.

Col·laborem en el voluntariat de l’exalumna Mireia López

Aquesta setmana a 4t d’ESO hem començat una campanya per ajudar a la Mireia López, una exalumna de l’escola, a finançar un projecte de voluntariat que durà a terme aquest estiu a Uganda. Ha visitat l’escola per tal d’explicar-li la seva campanya directament a l’alumnat.

Obrim camins al món laboral

El passat divendres 12 de maig el professor de Formació Professional Feli Alcario va assistir a la inauguració de la nova seu internacional de Yaskawa. Allà va tenir l’oportunitat de parlar i trobar-se amb alumnes i exalumnes que, gràcies al seu pas per l’escola, hi estan treballant.

Ens fem presents a la Jornada de Reflexió Afectivosexual

El passat divendres 14 d’abril la Mª Àngels Pavón i la Natàlia Forcadell van participar a Madrid a la Jornada de reflexió sobre l’educació afectivosexual en adolescents i joves organitzat pel Centre Nacional Salesià de Pastoral Juvenil i l’Editorial CCS.

Detectors d’Injustícies

L’alumnat de 3r d’ESO fa balanç de tot el que han assolit els darrers mesos tot treballant la Unitat Detectors d’Injustícies emmarcada dins el Projecte COR. A través de diverses campanyes han aconseguit recollir 500€ que han lliurat a la Fundació Magone. 

Escuts del pensament

L’alumnat de les classes de 2n d’ESO segueix treballant els tipus de pensament al projecte COR. Aquestes setmanes han estat plasmant el pensament amb el que més s’identifiquen en forma de dibuix. 

1r d’ESO al CRAM

El passat dimecres 26 d’abril les classes de 1r d’ESO van anar a fer una visita al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) a fer un taller sobre el canvi climàtic i espècies invasores.

Bons resultats a les Proves Cangur

Iván Martínez, Jaume Folqué i Isona Pastor de 2n d’ESO, Marc Jiménez i Francesc Pastor de 3r d’ESO, Alex García i Júlia Ricardo de 4t d’ESO, juntament amb Xavi Folqué i Montse Folqué de batxillerat, s’han posicionat entre el 5% de participants...