Des de l’AFA dels Salesians Sant Vicenç, conjuntament amb l’escola, ens plau convidar-vos a una xerrada formativa que celebrarem el proper dimecres 19 d’abril on parlarem del bullying i com prevenir-lo, a càrrec de M.Helena Tolosa Costa.

El conflicte forma part de la vida humana. El problema arriba quan aquest s’enquista. Violència, vandalisme, disruptivitat, conflictes interpersonals… De què parlem exactament? Què faig per prevenir? I si el meu fill és l’assetjador? Això no són les bromes pesades de tota la vida? I les relacions abusives? Són el mateix?

En parlarem xerra del proper dimecres 19 d’abril en la a Bullying. Què és i com prevenir-lo impulsada des de l’AFA dels Salesians Sant Vicenç, conjuntament amb l’escola. La realitzarà la M. Helena Tolosa Costa mestra, logopeda, psicopedagoga, P.N.L., orientadora familiar, experta en Pràctiques Restauratives i facilitadora certificada del mètode “Com Parlar als fills!”.  Ella serà l’encarregada d’ajudar-nos a resoldre dubtes sobre aquesta temàtica.

La trobada serà a les 18:30 h a l’auditori de l’escola. Per qüestions organitzatives és necessari que les persones interessades en participar empleneu aquest formulari d’inscripció.