Actualitat

Aportacions econòmiques

Salesians Sant Vicenç dels Horts és un centre de titularitat privada CONCERTAT pel Sistema Públic d’Educació de Catalunya a través del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Mitjançant aquest concert, la Generalitat de Catalunya aporta un mòdul econòmic que NO COBREIX la totalitat de les despeses necessàries per al sosteniment econòmic de l’escola.

Són necessàries, doncs, les aportacions econòmiques de les famílies per sostenir l’equilibri financer de l’escola i que aquesta estigui a l’avantguarda de la transformació educativa i doni uns serveis de qualitat al seu alumnat.

Alhora cal indicar que l’escola és una entitat sense ànim de lucre que no busca el benefici econòmic i que reverteix tots els diners en inversions per a la pròpia escola.

La nostra Missió com a escola Salesiana és ser escola popular i oberta a l’entorn, i per tant accessible a tothom. Oferim per tant serveis de Tramitació de Beques Oficials, i Sol·licitud de Beques a la Titularitat, per a poder acollir a famílies amb vulnerabilitat econòmica.

Les aportacions per al proper curs 2020-2021 encara no estan aprovades pel Consell Escolar, però no diferiran gaire de les quotes d’aquest curs que podeu veure a continuació:


Aquesta notícia ha estat publicada a . Comparteix el seu enllaç.