1 de Juliol de 2016

FEAC

feac_logo

Què significa FEAC?

Aquestes sigles signifiquen Família-Escola Acció Compartida. Es tracta d’unes trobades entre pares, mares i professorat d’una escola que es reuneixen 5 cops al curs durant una hora. Aquestes trobades són un espai de diàleg i reflexió per als pares i mares interessats i per a educadors de l’escola sobre temes que són de responsabilitat comuna.

Calendari del curs 2017-2018 “Troba’t”

TEMES CALENDARI
TROBA’T AMB EL TEU FILL/EL TEU ALUMNE. Claus de comunicació amb els adolescents. 25 d’ocutbre
TROBA’T AMB L’ESCOLA. Testimoni d’alguns professors i pares de l’escola en la seva vivència del projecte de centre 15 novembre
TROBA’T AMB TU MATEIX. Experiència d’interioritat. 17 gener
TROBA’T AMB LES TEVES EMOCIONS. XERRADA ADELA CAMÍ. 14 març
TROBA’T AMB ELS VALORS. Com educar en el compromís social a la família/escola) 16 maig

Estàs interessat o interessada en aquestes trobades FEAC? Inscriu-te!

La inscripció no t’obliga a venir. És només per poder preveure necessitats d’espais o materials i per poder-te avisar en cas de ser necesssari.

INSCRIPCIÓ

Trobades i informacions


FEAC 5 - Troba't amb els valors

FEAC 5 - Troba't amb els valors
07-05-2018
"És que s’estan perdent els valors", "Els joves d’avui en dia no tenen ètica ni moral", "Cadascú va a la seva", "És que en una societat tan corrompuda, com volem que els joves vulguin ser bons?". Penses igual? Nosaltres no. Parlem-ne en la propera i última (...)

FEAC 4 - Troba't amb les teves emocions

FEAC 4 - Troba't amb les teves emocions
28-02-2018
El proper dimecres 14 de març et convidem a una sessió formativa oberta a tothom amb Mireia Planells, educadora social i terapeuta familiar, vocal del Consell Rector i Terapeuta Familiar del servei Cruïlla-SaTef. T'atreveixes a trobar-te amb les teves emocions? L’educació emocional és una línia educativa (...)

FEAC 3 – Troba’t amb tu mateix

FEAC 3 – Troba’t amb tu mateix
08-01-2018
És evident, habitem el nostre cos. Estem dins nostre les 24 hores del dia. Ara bé… realment estem connectats amb nosaltres mateixos de forma conscient la major part del temps? En parlem el proper dimecres 17 de gener a les 19h. Vens? Ai! les presses… l’estrès… l’horari apretat… l’anar de (...)

FEAC 2 - "Troba't amb l'escola": què hi ha darrera el nom Salesians Sant Vicenç dels Horts?

FEAC 2 - "Troba't amb l'escola": què hi ha darrera el nom Salesians Sant Vicenç dels Horts?
06-11-2017
Coneixeu la nostra escola? Segur que les dades bàsiques sí: sabeu on és, quines són les seves instal·lacions. Fins i tot ja hauràs parlat amb el tutor/a del teu fill/a o amb algun membre de l’equip directiu. Però vols saber què hi ha realment darrera de totes aquestes persones i d'aquestes (...)

FEAC 1 - Troba’t amb el teu fill / el teu alumne - 25 d'octubre

FEAC 1 - Troba’t amb el teu fill / el teu alumne - 25 d'octubre
16-10-2017
El proper dimecres 25 d'octubre a les 19h obrirem un ventall d’eines de comunicació amb els adolescents COMENÇA LA FEAC 1718! Enguany el fil conductor de les trobades serà el lema "TROBA'T", que ens convidarà a reflexionar sobre diversos aspectes relacionats amb l'educació i la interioritat, (...)

Organitza:
logo_ampa_small
Col·labora:
logo_ajuntament_cmyk_petit (Custom)