Actualitat

5a i última sessió de coaching educatiu per a famílies: AMISTAT I VALORS

Com transmetre els nostres valors als flls? Com construir amb ells relacions sanes? Quin paper hi juguen les amistats dels nostres fills? L’AMPA et convida a una sessió pràctica dirigida per Benet Andújar, fundador i director del centre EduTac de Coaching Educatiu, per posar totes aquestes preguntes en joc. Vens?


Una de les preocupacions que sovint tenim com a pares és la transmissió d’aquells valors que per a nosaltres són importants a la vida. Educar, d’alguna manera, és fer descobrir als fills o als alumnes el sentit d’aquests valors perquè se’ls facin seus. Però els adolescents no sempre posen fàcil aquesta transmissió.
Com transmetre els nostres valors als flls? Com construir amb ells relacions sanes? Quin paper hi juguen les amistats dels nostres fills?
Benet Andújar, fundador i director d’EduTac, centre de coaching educatiu i arquitectura de relacions, ens oferirà un taller pràctic i dinàmic en 7 passos, amb l’objectiu de conèixer quins són els valors que governen les nostres vides i com els transmetem als fills de manera que serveixin per construir relacions sanes i més sinceres amb les persones. I també per ajudar-nos a reflexionar sobre quin paper hi juguen les amistats dels nostres fills.
Vens?
T’esperem el proper dimecres 15 de maig a les 18,30h a Salesians Sant Vicenç dels Horts