Actualitat

Benvinguda al nou curs 2020 2021

Benvolgudes famílies,

 

Desitgem que estigueu bé de salut. Són temps difícils i potser a casa vostra heu patit d’una manera o una altra conseqüències de la COVID-19. Des de la Junta de l’AFA us animem i encoratgem a continuar endavant.

Aquest curs serà diferent dels anteriors. Moltes de les activitats que fèiem no les podem fer, malauradament. De tota manera, com a Junta, hem començat el curs amb il·lusió i amb ganes de treballar per continuar funcionant com fins ara malgrat les circumstàncies.

A l’assemblea del curs passat vam aprovar un petit augment de les quotes de l’AFA i a l’ultima reunió de la Junta Directiva vam decidir no aplicar-lo.

Aquest curs també toca fer canvi de Junta Directiva, ja que fa 4 anys que la Junta actual està treballant. Com cada curs, convocarem l’assemblea ordinària de socis i sòcies, en la qual, a banda  d’aprovar la memòria del curs passat, el projecte d’aquest curs i l’estat de comptes de l’AFA, escollirem la nova junta. Estem treballant per poder fer l’assemblea telemàticament i us n’informarem tan aviat com puguem.

Reiterem la benvinguda en aquest nou curs i us recordem que estem a la vostra disposició. Podeu contactar amb nosaltres mitjançant l’adreça de correu afa@santvicenc.salesians.cat o trucant al telèfon de l’escola 93 656 20 58.

A reveure!

 

 

Junta Directiva

AFA Salesians Sant Vicenç dels Horts

 

 

 

 

Sant Vicenç dels Horts,  2 de novembre de 2020

Aquesta notícia ha estat publicada a AFA. Comparteix el seu enllaç.