L’alumnat de 3r d’ESO fa balanç de tot el que han assolit els darrers mesos tot treballant la Unitat Detectors d’Injustícies emmarcada dins el Projecte COR. A través de diverses campanyes han aconseguit recollir 500€ que han lliurat a la Fundació Magone. 

En el marc de les activitat del Projecte COR de 3r d’ESO, el passat mes de març l’alumnat es va endinsar en la Unitat Detectors d’Injustícies on, dins del marc de la salesianitat, vam comptar amb la visita i testimoni de quatre joves de la Fundació Magone.

A partir de les experiències compartides i el contacte amb les seva realitat, vam iniciar una doble campanya a l’escola. Per una banda, es va fer una recollida de donatius a 3r d’ESO i, per l’altra, es va decidir organitzar un any més una paradeta solidària per Sant Jordi. Per aquest projecte, es va comptar amb l’esforç i la dedicació de l’alumnat APS i SIEI que va ajudar en l’elaboració dels productes i la venda i promoció d’aquests. Entre d’altres, l’alumnat i les educadores van oferir a la comunitat escolar bosses i estoigs decorats a mà, pedres pintades, plantes, roses de ganxet i de llaminadura i punts de llibre.

En conjunt, de tot plegat es van recollir 500€ que hem anat a lliurar a la Fundació Magone. Els repesentants de 3r d’ESO i de l’alumnat implicat en la paradeta de Sant Jordi van ser els encarregats de visitar les instal·lacions de la Fundació i fer entrega de la donació.

De nou, un èxit compartit més com a escola!