Al llarg d’aquests mesos l’alumnat de tots els cicles de la Formació Professional de la nostra escola han viscut una activitat frenètica amb visites i sortides a tota mena d’empreses, institucions i fires. Amb les Jornades Professionals i Tecnològiques fomentem el coneixement de la realitat empresarial, que considerem una part essencial de la seva formació. És aquí on poden comprovar i conèixer de primera mà les aplicacions pràctiques de tot el que aprenen a les aules.
Durant les darreres setmanes, diverses classes dels nostres cicles de Formació Professional han fet visites a empreses. Us fem cinc cèntims de quines han estat i què han aportat al nostre alumnat.

El passat dijous 13 d’abril el grup de 1r del CFGM d’Activitats Comercials va fer una visita als magatzems de la plataforma logística de l’empresa Decathlon al ZAL de Barcelona. Va ser una visita tècnica molt enriquidora per a tots i totes, ja que van poder veure el funcionament en directe d’un magatzem d’una empresa internacional de gran magnitud.

El dilluns 17 d’abril, l’alumnat de primer de Grau Superior d’Administració i Finances va visitar el Parlament de Catalunya, una de les institucions més importants de la política catalana. Va ser una sortida pensada per a complementar el mòdul 02 “Gestió i documentació empresarial”, que fan al cicle.

Per últim, el passat dia 20 d’abril els alumnes de segon de Grau Superior de Robòtica i Automatització Industrial van visitar la Fira Advanced Factory, un esdeveniment de referència al sector tecnològic.