L’alumnat de segon curs del Cicle de Gestió Administrativa ha participat a la Fira Internacional d’Empreses Simulades on han pogut posar en pràctica les habilitats comercials apreses a classe.

 

La Fira Internacional d’Empreses Simulades està organitzada per la Fundació Inform per a les empreses simulades SEFED a la qual pertany JARDINERIA SANT VICENÇ, SAS., i que es celebra els dies 14, 15 i 16 de març al recinte Firal de Montjuïc. Hi participen també empreses simulades estrangeres de l’organització Pen Worldwide.

L’empresa simulada Jardineria Sant Vicenç és un projecte de l’alumnat de segon curs del Cicle de Gestió Administrativa, a través del qual poden conèixer tots els processos administratius i del dia a dia d’una empresa d’una manera molt realista. La participació dels i les alumnes a la Fira ofereix l’oportunitat de posar en pràctica les competències i habilitats més comercials de la formació en metodologia SEFED. Les empreses simulades de la xarxa mostren els seus productes en directe i executen les activitats comercials habituals d’una fira. L’alumnat entra en contacte directe amb els clients i fa les accions comercials i de màrqueting previstes per la seva empresa simulada, pel que és una gran oportunitat d’aprenentatge.