Els alumnes de 3r d’ESO han tingut l’oportunitat de conèixer quatre testimonis de la Fundació Magone a través del Projecte COR, quatre joves que han compartit amb l’alumnat la seva experiència de vida.
El Projecte COR procura desenvolupar l’àmbit de creixement personal en l’alumnat de l’ESO, fent convergir matèries com la Plàstica, la Música, l’Educació física i la Religió en una mateixa àrea d’innovació pedagògica i pastoral. Dins la Unitat Detectors d’Injustícies l’alumnat de 3r d’ESO s’ha apropat a persones i col·lectius que han aportat o aporten el seu granet de sorra a favor del bé comú tals com Don Bosco, l’obra salesiana arreu del món, dones referents…
Dins del bloc dedicat a la salesianitat, l’alumnat ha investigat sobre la Fundació Magone i la seva acció social.
 
Després de treballar-ho hem tingut el plaer de rebre a l’escola quatre joves Magone que ens han compartit el seu testimoni de vida i ens han fet coneixedors de la crua realitat viscuda. Per a ells i elles, Magone i la seva gent han esdevingut un refugi i una porta oberta a les oportunitats. El missatge transmès va arribar a gran part de l’alumnat i durant les xerrades es va generar molta empatia, respecte i admiració.
 
A més, el seu testimoni ha servit per engegar una campanya de mecenatge on cada alumne s’ha compromès a aportar 2€ per fer un donatiu a l’entitat com a alumnat de 3r d’ESO.