El dia 31 és Sant Joan Bosco, el nostre fundador, per això durant aquesta setmana ho hem celebrat a totes les etapes. Així és com ha anat aquest any la diada de Don Bosco:

A totes les etapes de l’escola hi ha hagut gresca! Els de l’ESO, Batxillerat i FP han realitzat tutories especials per conèixer millor la figura de Don Bosco i la incidència de l’obra salesiana al món. S’ha fet especial atenció a l’opció de Sant Joan Bosco per als més desfavorits. Un signe d’identitat que totes les cases salesianes del món portem gravades amb foc en el nostre ADN.

El dijous, es van dur a terme celebracions i activitats lúdiques especials, tant al matí com a la tarda. Sí, aquell dia no era Sant Joan Bosco, però per a nosaltres ha estat Sant Joan Bosco tota la setmana!

A batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà han estat duent a terme, durant tota la setmana, campionats esportius en diferents disciplines (futbol, bàsquet, tennis taula…) amb un alt seguiment i una gran expectació. Les hem culminat aquest divendres amb un esmorzar conjunt, música i moltes activitats a l’escola.

Hem rebut visites especials, com la Blanca, Émile i el Ramon, dos salesians i una salesiana, que han compartit el seu testimoni amb l’alumnat de 3r. Però també hem sortit del recinte de l’escola en diverses etapes i s’han realitzat sortides de caire cultural i lúdic, com la sortida al Born dels de 4t, la visita a Sarrià de 3r o el Salting a 1r i 2n d’ESO.

Dies de goig i alegria, que és la característica més representativa del carisma salesià, del caràcter d’aquesta obra inspirada per l’Esperit Sant i sostinguda per Maria Auxiliadora.

VISCA DON BOSCO!!!