Paula Benegas, Laura Hernández i Marina Rodríguez del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa estan realitzant una estada en empresa a Dublín gràcies a una beca ERASMUS+ de la fundació SEFED.

 
 
Des del dilluns 16 de gener fins al divendres 17 de febrer les alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa Paula Benegas, Laura Hernández i Marina Rodríguez estan realitzant una mobilitat Erasmus+ a Dublín gràcies una beca de la fundació Inform
 
Durant aquestes cinc setmanes les alumnes faran una immersió en la cultura i la llengua anglesa convivint amb famílies acollidores i duran a terme pràctiques de Gestió Administrativa en aquestes empreses: C&D Medical Group, Head Hunt International i Icot College.
 
Desitgem que l’experiència sigui molt profitosa i que els serveix per millorar l’ús de l’anglès i els seus coneixements tècnics!