El passat 1 de desembre, tota la secundària (ESO i batxillerat) van celebrar el 6è dia de la ciència de Salesians Sant Vicenç dels Horts. T’expliquem com va anar?

 

 

A les 8h de matí del dijous 1 de desembre, l’alumnat de batxillerat anava i venia pel pati Don Bosco muntant taules, deixant a punt experiments i altres preparatius sota els tendals que l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ens va cedir. Estaven deixant a punt la fira d’experiments del 8è Dia de la Ciència de Salesians Sant Vicenç dels Horts. Durant tot el matí, l’alumnat de l’ESO aniria visitant els diferents experiments que els estudiants de batxillerat els oferien.

Paral·lelament, en els tres laboratoris de l’escola, l’alumnat de l’ESO va realitzar diferents experiments guiats pel professorat de l’àmbit científic, amb l’ajuda d’alguns alumnes del batxillerat científic.

Tot plegat una festa on el coneixement i la curiositat científics van ser els protagonistes. Moltes gràcies a tothom que, un any més, ho heu fet possible!