Tots els cursos des de primer d’ESO fins a segon de batxillerat hem marxat de convivències arreu del territori per poder gaudir de diferents activitats tutorials.Ara que arrenca el curs és el millor moment per a trobar-nos fora de l’aula, fer activitats i coneixe’ns millor. És per això que aquest dilluns 26 de setembre tots els grups de secundària, des de l’ESO fins a Batxillerat, hem marxat arreu a fer diferents activitats de caire tutorial i pastoral.

Ha estat una jornada ideal per a fer cohesió de grup, plantejar-se els objectius del curs, passar-ho bé i conviure en un espai de distensió tant pel professorat com per l’alumnat. Tots plegats hem pogut gaudir del dia i d’un nou curs que, a diferència de l’anterior, comença sense mascaretes. Ens quedem amb els somriures de tots i totes!

El treball individual ens ha fet créixer personalment i els vincles que hem forjat durant aquesta sortida de segur que faran que el clima dins el grup sigui bo els pròxims mesos de classe.

I ara sí, amb les piles carregades i havent-nos conegut una mica més, obrim camins cap a aquest nou curs!