L’alumnat de 1r d’ESO ha anat de convivències a Sant Julià de Vilatorta a fer-hi una sortida que té per lema “QUINA PASSADA DE COS!”. L’objectiu ha estat conèixer els canvis que es produeixen en el cos a l’adolescència i també la seva infinita capacitat comunicativa de les emocions


Aquest dijous 31 de març, els nois i noies de 1r d’ESO han marxat a Sant Julià de Vilatorta, Osona. Malgrat el mal temps que es preveia, hem tingut força sol i un ambient ben agradable per poder dur a terme una de les activitats del Projecte COR.

Hem encetat l’eix de “Quina passada de cos!” que aprofundeix en l’autoconeixement del propi cos, els canvis que s’hi produeixen en l’adolescència i, sobretot, les seves infinites possibilitats de comunicació.

Som el nostre cos, per això és tan important promoure entre l’alumnat una relació sana amb ell. Acceptar com és el nostre cos és una manera d’acceptar-nos a nosaltres mateixos. Conèixer el nostre cos i els seus canvis és una manera de conèixer-nos a nosaltres mateixos. Malauradament, l’entorn no ajuda amb els seus missatges publicitaris, amb els cànons de bellesa que ofereixen les sèries i pel·lícules, tot.

Amb aquest objectiu, l’alumnat de 1r d’ESO se n’ha anat a la natura, un espai privilegiat per moure el cos i realitzar-hi diverses dinàmiques que han promogut posar el cos en acció en clau comunicativa. Perquè tot en nosaltres comunica. És a través del nostre cos que es manifesten les nostres emocions. Per aquest motiu cal que aquestes i aquell estiguin en sintonia.