Per fi, després de dos anys sense poder-les celebrar com cal, les Jornades Professionals i Tecnològiques tornen a FP. Que què són? T’ho expliquem!


Si una cosa tenen els estudis professionalitzadors és que et preparen per al món laboral. Per això, a l’FP tenim molt en compte la relació amb les empreses dels sectors per als quals formem els estudiants, ja sigui amb convenis de pràctiques en aquestes empreses, FP dual, sigui visitant-les o rebent una masterclass o taller.

Per això, ja fa anys, al llarg dels mesos de febrer, especialment el març i a l’abril, a l’FP es celebren les Jornades Professionals i Tecnològiques. Aquestes Jornades són un programa d’activitats adreçades a tot l’alumnat d’FP que té per objectiu apropar la realitat laboral a les aules, o a l’inrevés: fer anar l’alumnat a les empreses i als llocs de treball per conèixer de primera mà com funcionen.

Gràcies als diferents departaments d’FP de la casa i al Departament Escola-Empresa, que està constantment realitzant els contactes, preparant els convenis i posant en comú les necessitats de les empreses de l’entorn i les del nostre centre educatiu, està sent possible enguany reprendre aquest programa d’activitats després que la pandèmia l’impedís durant els darrers dos cursos.

Si voleu seguir les diferents activitats que s’estan duent a terme només cal que cerqueu a les xarxes socials el hashtag: #JornadesProfTec22 o que consulteu el programa: