Ramon Capdevila, de BS Paints, ofereix una masterclass de restauració de vehicles antics a l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Carrosseria. Durant una setmana han estat deixant un Seat 600 com nou!


La nau de Carrosseria de Salesians Sant Vicenç dels Horts dona cabuda al taller més ampli i polivalent de tot el centre. Aquí, l’alumnat del cicle formatiu de Mecanització, PFI i, sobretot, del Grau Mitjà de Carrosseria duen a terme les seves pràctiques. Si un dia i entreu, veureu que l’activitat és constant: pertot hi ha nois i noies soldant, tallant, llimant, doblant, aplicant massilla, polint, pintant, envernissant.

Estan aprenent a ser bons carrossers, experts en reparació de carrosseries de vehicles, bons soldadors i soldadores i, sobretot, bons treballadors. Per això, aquesta setmana passada han aprofitat d’allò més una masterclass que Ramon Capdevila, gerent de l’empresa de pintures BS paints, els ha ofert sobre restauració de cotxes antics.