Dijous, vam celebrar el dia de la ciència a Secundària. Durant tot el matí hi va haver activitats especials per apropar la ciència a tot l’alumnat. Aquí teniu un recull de fotos.


L’últim dia de la ciència degudament celebrat va ser la tardor de 2019. Al 2020 no va ser possible dur a terme aquesta diada, però enguany, amb les modificacions pertinents s’ha pogut recuperar.

L’alumnat del batxillerat científic ha ofert una fira de la ciència al pati Don Bosco. En cada tendal s’hi oferia una experiència científica. L’alumnat de 1r a 3r d’ESO s’ha pogut passejar per la fira anotant i descobrint diverses propietats de la matèria i del seu comportament.

Després, per torns, cada curs ha anat als laboratoris per dur a terme un experiment.

Com cada any, és una fantàstica ocasió per apropar la ciència als més joves de la casa i per despertar vocacions científiques entre l’alumnat. Gràcies a tots els qui ho heu fet possible. Especialment els alumnes de batxillerat!